Terug

28/03/2023

Publieke zaak zoekt adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Heb jij het analytische vermogen om ontwikkelingen snel te overzien en te doorgronden? Wil je op strategisch niveau een bijdrage leren aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland? Word je enthousiast van uitdagende projecten in stedelijk of landelijk gebied? Heb je passie voor de publieke zaak? En wil je met jouw inzicht en organisatietalent het verschil maken? Sluit je dan aan bij ons team.

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied

Lysias Advies is een gespecialiseerde adviesorganisatie voor het publieke domein. Door opdrachtgevers worden we herkend op ons strategisch profiel in het fysieke domein. Al ruim 22 jaar werken we aan projecten die er toe doen in onze maatschappij. Opdrachtgevers zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen, GGD’s en andere organisaties die onze samenleving dienen. Onze missie? Samen werken aan een mooier, welvarender, duurzamer en gezonder Nederland, waar iedereen kan meedoen. We werken aan opvolging en continuïteit in ons team en er is veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Onze adviseurs

De adviseurs en interimmanagers van Lysias Advies maken samen het verschil. Met een betrokken team van door de wol geverfde adviseurs en jong talent met een frisse blik. We zijn bestuurskundigen, sociaal geografen, ruimtelijke planners, organisatiekundigen, economen, sociologen en antropologen. Verbonden om de kansen van deze transitietijd te verzilveren. Niet modelmatig, maar waardegedreven.

Wat breng jij mee? En brengt ons verder?

 • Een relevante academische opleiding,
 • Minimaal drie jaar ervaring als adviseur/ programmamanager bij  gebiedsontwikkeling en stakeholdermanagement,
 • Minimaal acht jaar werkervaring in het (semi)publieke domein bij gemeente, provincie, waterschap, woningcorporatie of Rijksoverheid,
 • Ambitie om je verder te ontwikkelen als adviseur/programmamanager gebiedsontwikkeling,
 • Ervaring met acteren in een spanningsveld van veel factoren en soms meerdere opdrachtgevers,
 • Een eigen visie op de aanpak van gebiedsontwikkeling, participatie van stakeholders en organisatie van commitment voor de opgave,
 • Aanvullende kwaliteiten, zoals een divers netwerk, interessante nevenactiviteiten of relevante bestuurservaring,
 • Uitstekende schriftelijke- en presentatievaardigheden.

Wat brengen wij mee? En brengt jou verder?

De kans om het verschil te maken bij één van de beste adviesbureaus van Nederland.

 • uitdagende projecten,
 • een team van ervaren, talentvolle, scherpe en leuke collega’s,
 • mogelijkheid om te leren, je te ontwikkelen en door te groeien als adviseur met een betekenisvolle ervaring en een waardevol netwerk,
 • goede arbeidsvoorwaarden en winstdeling.

 

Als een van de weinige adviesbureaus in Nederland hebben we het ACP-certificaat. Dat wordt alleen toegekend aan bureaus waar de professionele standaard voor interne en externe opleiding, ontwikkeling, beoordeling en kwalificatie van adviseurs overeenkomt met de hoge eisen van de International Council of Management Consulting Institutes.

Meer weten of gelijk solliciteren?

Meer ontdekken over een werkgever die je alle kansen én een mooie carrière biedt? En een baan waarmee je Nederland, je team en jezelf écht vooruit helpt? Ontdek meer op www.lysiasadvies.nl. Of mail direct je cv en motivatie (uiterlijk 1 juni) naar info@lysiasadvies.nl.

 

Share:

Bekijk andere vacatures

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur/ programmamanager gebiedsontwikkeling

Lysias Advies zoekt: een stevige adviseur en programmamanager gebiedsontwikkeling met interesse en ervaring in zowel het stedelijk als het landelijk gebied.

Senior organisatieadviseur

Breng jij beweging in het publieke domein? Lysias zoekt ervaren organisatieadviseurs