Terug

19/01/2024

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Houd je van afwisseling en vind je het leuk om te zorgen dat anderen hun werk goed kunnen doen? In een omgeving waar geen dag hetzelfde is, behalve de leuke collega’s waar je dagelijks mee werkt? Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

 

Of je al jaren ervaring hebt, startend bent op de arbeidsmarkt of nieuw in deze rol, het maakt ons niet uit! We zijn op zoek naar een enthousiaste nieuwe collega, die graag de handen uit de mouwen steekt, die goed zelfstandig kan werken en het leuk vindt om dit in samenwerking met collega’s te doen. Samen met 5 andere collega’s vorm je het kloppend hart van ons adviesbureau in Amersfoort en zorg je ervoor dat alles in het bureau op rolletjes loopt.

 

De taken zijn afwisselend en soms wat onvoorspelbaar. Je ondersteunt de adviseurs in de lopende projecten, bewaakt hun agenda’s en maakt (complexe) afspraken. Daarnaast ontvang je onze gasten, zorg je ervoor dat het kantoor er netjes uitziet en beantwoord je de telefoon. Ook organiseer je samen met je collega’s bijeenkomsten en evenementen. Verder hou je de digitale projectdossiers bij.

 

Wat breng jij mee? En brengt ons verder?

 • Je kunt goed plannen, organiseren en overzicht bewaren
 • Je bent flexibel en stressbestendig
 • Je kunt goed samenwerken en bent bereid om elkaar te vervangen tijdens vakantie en bij ziekte
 • Je hebt MBO+/HBO/WO-werk- en denkniveau
 • Je hebt werkervaring, maar je mag ook reageren als starter op de arbeidsmarkt. Tevens staan wij open voor (werk)studenten
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijk als mondeling
 • Je bent bij voorkeur beschikbaar op maandag, woensdag en/of vrijdag

 

Wat bieden wij?

 • We bieden een fijne werkplek met leuke collega’s
 • Incidenteel thuiswerken behoort tot de opties
 • Parttime functie voor 16-24 uur per week
 • Marktconform salaris afhankelijk van opleiding en ervaring (€ 2.400 – € 3.600 voor fulltime, 40 uur)

 

Meer weten of gelijk solliciteren?

Meer ontdekken over een adviesbureau dat je alle kansen, een fijne werkomgeving én een mooie loopbaan biedt? Een baan waarmee je Nederland, je team en jezelf écht vooruit helpt?

 

Lees meer over onze projecten en neem vast een kijkje bij de collega’s  op www.lysiasadvies.nl, of bel met Iris van Oostveen, HR en projectondersteuning, via 033-464 70 70.

Mail je cv met motivatie naar info@lysiasadvies.nl.

 

Wie zijn wij?

Lysias is een organisatieadviesbureau voor het publieke domein. We werken aan opdrachten die ertoe doen in onze maatschappij. Al ruim 22 jaar, met zo’n 40 collega’s. Opdrachtgevers zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijs, GGD’s en andere maatschappelijke organisaties die onze samenleving dienen. Onze missie? Samen werken aan een mooier, welvarender, duurzamer en gezonder Nederland, waar iedereen kan meedoen.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Share:

Bekijk andere vacatures

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Lysias zoekt een enthousiaste hands-on Projectondersteuner

Ons team heeft ruimte voor een extra ondersteuner!

Senior adviseur overheidsfinanciën

Weet jij als geen ander hoe de begrotingen van overheidsorganisaties werken? Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan het maken van de goede financiële keuzes van publieke organisaties?

Adviserend onderzoeker

Word jij herkend en erkend als onderzoeker in het publieke domein? Zorg je voor impact door toepasbaar onderzoek te doen waar opdrachtgevers direct mee aan de slag kunnen?