Terug

28/07/2023

Programmamanager gebiedsontwikkeling

Wil jij op strategisch niveau een bijdrage leveren aan de ruimtelijke ontwikkeling van Nederland? Word je enthousiast van uitdagende projecten in stedelijk of landelijk gebied? En wil je met jouw inzicht en organisatietalent het verschil maken? Sluit je dan aan bij ons team.

 

Lysias Advies zoekt: een programmamanager gebiedsontwikkeling

 

Lysias Advies is een hoogwaardig adviesbureau voor het publieke domein. Onze missie? Samen werken aan een mooier, welvarender, duurzamer en gezonder Nederland, waar iedereen kan meedoen. Door opdrachtgevers worden we herkend op ons strategisch profiel in het fysieke domein. Al 23 jaar werken we aan projecten die er toe doen in onze maatschappij. Opdrachtgevers zijn het Rijk, gemeenten, provincies, waterschappen, onderwijsinstellingen, GGD’s en andere organisaties die onze samenleving dienen. Omdat er veel te doen is in de leefomgeving zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team.

 

Onze adviseurs

De adviseurs en interim-professionals van Lysias Advies maken samen het verschil. Met een betrokken team van door de wol geverfde adviseurs en jong talent met een frisse blik. We zijn bestuurskundigen, sociaal geografen, ruimtelijke planners, organisatiekundigen, economen, sociologen en antropologen. Verbonden om de kansen van deze transitietijd te verzilveren. Niet modelmatig, maar waarde gedreven.

 

Wat breng jij mee? En brengt ons verder?

 • Minimaal drie jaar ervaring als programmamanager of als ondersteuner van een programmamanager gebiedsontwikkeling met ambitie om verder te ontwikkelen;
 • Aantoonbare werkervaring met omgevingsmanagement en stakeholdermanagement;
 • Een eigen visie op de aanpak van gebiedsontwikkeling, participatie van stakeholders en organisatie van commitment voor de opgave;
 • Aanvullende kwaliteiten, zoals een divers netwerk, interessante nevenactiviteiten of relevante bestuurservaring.

 

Wat brengen wij mee? En brengt jou verder?

De kans om het verschil te maken bij één van de beste adviesbureaus van Nederland.

 • De mogelijkheid om mee te werken aan de grote uitdagingen in het stedelijk en landelijk gebied;
 • Uitdagende projecten, op strategisch niveau met veel stakeholders;
 • Een krachtig en waardevol netwerk op bestuurlijk en managementniveau;
 • Een team van ervaren, talentvolle, scherpe en leuke collega’s;
 • Mogelijkheid door te ontwikkelen en door te groeien tijdens opdrachten, met interne opleidingsdagen en externe opleidingen;
 • Afwisseling en diversiteit in opdrachten en rollen;
 • Goede arbeidsvoorwaarden en winstdeling.

 

Als één van de weinige adviesbureaus in Nederland hebben we het ACP-certificaat. Dat wordt alleen toegekend aan bureaus waar de professionele standaard voor interne en externe opleiding, ontwikkeling, beoordeling en kwalificatie van adviseurs overeenkomt met de hoge eisen van de International Council of Management Consulting Institutes.

 

Meer weten of gelijk solliciteren?

Meer ontdekken over een werkgever die je alle kansen én een mooie carrière biedt? Een baan waarmee je Nederland, je team en jezelf écht vooruit helpt? Ontdek meer op www.lysiasadvies.nl. Of mail direct je cv en motivatie (uiterlijk 1 september) naar info@lysiasadvies.nl.

Share:

Bekijk andere vacatures

Lysias is volop in ontwikkeling en staat altijd open om kennis te maken met toptalent. Zie je aanknopingspunten om met jouw talent ons team te versterken, of zie je mogelijkheden voor samenwerking? Of heb je interesse in een van de vacatures? We horen graag van je!

Adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Publieke zaak zoekt adviseur kwaliteit van de leefomgeving

Programmamanager gebiedsontwikkeling

Publieke zaak zoekt een programmamanager gebiedsontwikkeling